tisdag 1 december 2009

Gud.

Det visade sej att Ed Harcourt visst har släppt en exlusiv b-sida med nya låtar på senaste albumet. För mej är detta stora nyheter, väldigt stora. Och jag ska se honom på fredag, så jävla bäst. Han var nog, på delad plats med hello saferide, den första artist som jag började verkligen lyssna på. Eller sådär när man känner saker när man lyssnar på musik och blir berörd och sånt. Så. På fredag. Önskar bara jag var gammal nog att dricka vin framför mamma. Haha.

3 kommentarer:

  1. MR Harcourt är lycka gånger tusen. Det är kärlek i kroppen. Det är glädjeskutt i trapporna. Det är gamla gubbar som bara går på det vita när dom går med rullatorn över gatorna. Det är Fantastiskt. Precis som Hello Saferides the quiz för nått/några år sedan. AmaaaZing.

    SvaraRadera
  2. Du! nej serri har du det? fett synd

    SvaraRadera
  3. Är bara tvungen att säga en gång till att ditt "nya" hår är jättefint (tinka har berättat att det var snyggt, men inte SÅ snyggt!)

    Sen hälsar mina kära klassisar att de trodde att du var minst 18 eller så när du kom till skolan idag, sånt är alltid kul att höra haha.

    SvaraRadera

Bloggarkiv